• Fleurie domaine La Thuiliere Gravalon

  Fleurie Domaine La Thuiliere Gravallon

  De rijping van deze wijn gebeurt op zowel beton als zeer beperkt eikenhout, hierdoor is de wijn zacht, fris en mondvullend. Redelijk paarse kleur, met een geur en eerste smaakaanzet van rode Amarene-kersen en mooie lengte van bessen en zachte zuren. Redelijk complex en een voorbeeld van een prachtig gevinifieerde Fleurie.
  Een klassieke wijn die de belegenere wijndrinker waardeert en de jongere wijndrinker voor zich wint, beiden zullen vallen voor de charmante wijnen van La Thuilière Gravallon.

 • Morgon- Corcelette Domaine La Thuiliere Gravalon

  Morgon-Corcelette Domaine La Thuiliere Gravallon

  De mooie heldere granaat rode kleur verraadt al bijna dat we met de Gamay druif te doen hebben. De geur geeft ons verse rood fruit indrukken zoals kersen, bramen en op de achtergrond wat perzik. De smaak is geheel in lijn met de geur. De rijping in zowel betonnen vaatjes als op eikenhout neemt een deel van de structuur voor z’n rekening. De afdronk is zeer aangenaam en blijft lekker fris in de mond. De ideale drinktemperatuur is licht gekoeld ongeveer 15 graden.
  Een klassieke wijn die de belegenere wijndrinker waardeert en de jongere wijndrinker voor zich wint, beiden zullen vallen voor de charmante wijnen van La Thuilière Gravallon.

 • Beaujolais Blanc Roche Noire Domaine La Thuiliere Gravalon

  Beaujolais Blanc ‘Roche Noire’ Domaine La Thuiliere Gravallon

  De zacht gelige kleur glanst in het glas. De geur is zuiver en doet denken aan witte bloemen een toets honing en rijp witfruit. De smaak is opvallend fris en geeft een behoorlijke mineraliteit. De afdronk is prettig zacht en bezit een frisheid met finesse. Persoonlijk vind ik dit de Chardonnay PUR SANG. Eerlijk sappig en plezierig tot de laatste druppel.