• Le Montalus Rosé

  Le Montalus Rosé

  Mooi fragiel rose-kleurtje. In de neus geeft de wijn kraakverse aroma’s van vooral citrus en appel, aangevuld met licht zweempje bosaardbei. De smaak van de wijn is licht, helder, knisperend fris en daardoor ongelooflijk dorstlessend. Een eersteklas doordrinker, perfect voor de warme zomerdagen.

 • Beauvignac Chardonnay

  Beauvignac Chardonnay

  Mooi heldere, strogele kleur. In de neus is de wijn ingetogen, met subtiele aroma’s van rijpe appel, witte bloemen en een spoortje pijptabak. De smaak is mondvullend en heerlijk zacht. Levendige zuren houden de wijn mooi in balans en licht verteerbaar. Heerlijk compleet glas chardonnay, zowel bij de borrel als aan tafel.

 • beauvignac chardonnay (kopie)

  Beauvignac ‘Grenache’ Rosé

  Licht roze van kleur als een Provence-Rosé. In de geur verleidelijk rood fruit met aardbei, framboos en cranberry. De kruidigheid hierbij verraad dan toch echt dat het hier om een Grenache gaat. Tevens de mooiste druif in Frankrijk om een Rosé van te maken.

  Heerlijk fris in smaak met voldoende dikte en spanning, citrustoetsen maken de wijn fris en doordrinkbaar terwijl de geur de wijn spannend houd. Een perfecte wijn voor op het terras, in de zon of gewoon even het gevoel van de zomer.