• Bodegas Enguera Mas Enguera

  Bodegas Enguera Mas Enguera

  Zachtgele kleur met een gouden zweem. In de aangenaam volle geur zijn naast witte bloemen ook wat citrus en vanille te ontdekken. De smaak is vol en zacht, maar met voldoende frisse zuren voor een goede balans. Naast de fruit- en vanilletonen proef je ook een spoortje anijs. De afdronk is verrassend compleet en laat een bevredigende indruk achter.

 • Bodegas Enguera Verdil

  Bodegas Enguera ‘Bio’ Verdil

  Een unieke wijn van de autochtone Verdil druif, deze is inheems voor de regio tussen Valencia en Alicante. Verdil is een druifje dat niet te verwarren is met de Verdejo, deze twee zijn verschillend, maar tonen wel overeenkomsten in smaak. Mooie lichtgele kleur. Zeer elegante wijn met in de neus de geur van jasmijn, amandelbloesem met daarnaast fruitige aroma’s van groene pruim en citrus In de smaak toont de wijn veel aroma’s van appel, citrus en wat ziltigheid, met meer flesrijping transformeert de wijn licht met toetsen van honing en toast. Heerlijke wijn voor de mooie warme zomerdagen en bij een lichte maaltijd.

 • bodegas enguera tempranillo

  Bodegas Enguera ‘Bio’ Tempranillo

  Tempranillo is één van de meest toonaangevende druivenrassen voor rode- en rosé wijn in Spanje.
  Door het grote succes van deze druif op veel verschillende plekken zoals Rioja, Ribera del Duero in Spanje en Alentejo en Douro in Portugal kom je deze dus ook vaak tegen als experiment van een wijnmaker op plekken waar deze van origine niet veel voorkomt, zoals de streek bij Valencia. Desondanks hebben ze hier wel alle goede ingrediënten voor Tempranillo, een goede bodem, hoogte, koele nachten.

  Het is een moderne wijn die bedoeld is om jong te drinken. Perfect in balans en lekker juicy.
  Lekker geurige rode wijn met toetsen van bramen, aalbes, kersen, lichte citrus en een goede kruidigheid. De vrij zachte afdronk maakt dit een perfecte rode tafelwijn voor bij de borrel of lichte gerechten.