• Bersano Brachetto dÁqui DOCG

  Bersano Brachetto d’Acqui DOCG

  Licht rood gekleurde wijn met een zachte mouse. In de geur vooral bloemig denk aan rozen en fris vers rood fruit zoals aardbei en framboos. De zoete smaak is erg verleidelijk en elegant. De afdronk is superfruitig subtiel en zacht zoet, een heerlijke lichte verfrissende dessertwijn in de geur en smaak is een hintje muscat waar te nemen.

  Gekoeld is dit een heerlijke verassende dessertwijn voor bij chocoladedesserts of een pavlova, maar onderschat zijn inzetbaarheid niet met pittige Aziatische gerechten.

 • Castelgaro Brachetto D Acqui DOCG 0.5

  Bersano ‘Castelgaro’ Brachetto d’Acqui 0.5L

  Het geheim van deze Brachetto is dat de druiven na de oogst een zachte persing ondergaan en dat daarna de most word bewaard bij 0 graden. De most ondergaat pas een vergisting op het moment dat deze wijn besteld wordt om een optimale frisheid van de wijn te blijven garanderen.

  Verrassende en verfrissende rode Spumante. De licht rode kleur en het feestelijke spel van de mouse geven deze delicate wijn een feestelijk uiterlijk. In de smaak komt het feestje helemaal tot uiting. Heerlijke indrukken van vers rood fruit en de geur van bloemen beheersen deze wijn. De afdronk is prettig subtiel en elegant. Een heerlijke wijn om de maaltijd meet te beëindigen, maar ook heerlijk op het terras.